Σουπιές με ξύδι, μέλι και δενδρολίβανο

soypies

Υλικά

  • 1 κιλό σουπιές μικρές/li>
  • 200 γρμ. ελαιόλαδο
  • 100 γρμ. ξύδι
  • 50 γρμ. μέλι
  • 50 γρμ. δενδρολίβανο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουταλιά σούπας αλεύρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις σουπιές και τις περνάμε από καυτό λάδι. Τις τοποθετούμε σ’ ένα ταψί. Στο λάδι βάζουμε το αλεύρι, το ξύδι, το μέλι και το δενδρολίβανο να βράσουν 5 λεπτά. Το περιχύνουμε στις σουπιές και τις γκρατινάρουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.

Όλες τις συνταγές μπορείτε να τις βρείτε στο www.cretanfoodnews.gr.